11 Ιουλ 2012

Συνεχίζεται ο Διαγωνισμός KERDISETO- Twin Card με δώρο 2 ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης


Κερδίστε:
  • ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης, κρέμα – μάσκα και Cerum κολαγόνου της Ελβετικής εταιρείας Eclat de Vie αξίας 320€ η κάθε μία
  • Όλοι οι συμμετέχοντες γίνονται Δωρεάν Μέλη στο Twin Club που παρέχει Εκπτώσεις - Παροχές - Δώρα όλο το χρόνο σε 10.000 επιχειρήσεις.
Διοργάνωση από:KERDISETO και Twin Card
Προθεσμία για συμμετοχή: 20 Ιουλίου 
Ανακοίνωση νικητών: 22 Ιουλίου
Για να λάβετε μέρος συμπληρώστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας σύμφωνα με οδηγίες
To δώρο-Μεταμορφώστε το πρόσωπό σας με μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, κρέμα – μάσκα και Cerum κολαγόνου της Ελβετικής εταιρείας Eclat de Vie. Βιολογικοί, περιβαλλοντικοί παράγοντες και το πέρασμα του χρόνου επηρεάζουν αρνητικά το DNA των κυττάρων του δέρματος, με σημαντικές επιπτώσεις στη γήρανση και απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος.

ΚΡΕΜΑ & ΜΑΣΚΑ ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ ΕΛΑΣΤΙΝΗΣ
Ενυδατική 24ωρη κρέμα με μοναδικό συνδιασμό κολαγόνου ελαστίνης. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα ενάντια στις περιβαλλοντικές επιδράσεις που προκαλούν γήρανση.Ενισχύει το χαμένο κολαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος και συγκρατέι την υγρασία.Βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας και σε συνδιασμό με την μάσκα προσφέρει ορατή μείωση στο βάθος και στη ποσότητα των ρυτίδων.
CERUM ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ

Μετά από μακρόχρονες έρευνες το επιστημονικό εργαστήριο της Eclat de Vie δημιούργησε ένα μοναδικό cerum με ανεπανάληπτη σύνθεση. Εμπλουτισμένο με φυσικό κολλαγόνο το οποίο επιβραδύνει τη φθορά του DNA του δέρματος και αναπλάθει τις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας, υποστηρίζοντας έτσι τη φυσική διαδικασία ανάπλασης και αναδόμησης.

Γνωρίστε το χορηγό μας


Ένα νέο πρωτοποριακό, μοναδικό προϊόν είναι η εκπτωτική κάρτα TWIN. Η TWIN card είναι ένα μέσο το οποίο προσφέρει εκπτώσεις, παροχές, προνόμια και γενικότερα επιστροφή χρημάτων μέχρι και 50%. Η TWIN card είναι απλά μια εκπτωτική ταυτότητα και δεν έχει σχέση με πιστωτικές κάρτες και τράπεζες. Τη χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια και κερδίζει καθημερινά. Δύο μεγάλοι τομείς δίνουν εκπτώσεις όλο το χρόνο. Οι διακοπές και η διασκέδαση. 




Ξεκινώντας τις διακοπές μας και για καλοκαίρι και για χειμώνα η TWIN card έχει φροντίσει να προσφέρει τις καλύτερες συνεργασίες. Ξενοδοχεία, τουριστικά θέρετρα, τουριστικά πρακτορεία, χιονοδρομικά κέντρα, εναλλακτικός και αγροτικός τουρισμός, εστιατόρια και μαγαζιά διασκέδασης σε όλη την Ελλάδα, δίνουν για τον κάτοχο της TWIN card εκπτώσεις και προνόμια. Επίσης διασκέδαση στα καλύτερα μαγαζιά της Ελλάδας όπως: πίστες με ζωντανό πρόγραμμα, ρεμπετάδικα, εστιατόρια, bars, café, θέατρα, σινεμά και ότι άλλο μας ανεβάζει τη διάθεση, η TWIN card μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε με ειδικές τιμές μέχρι και 50% φθηνότερα.

Το όφελος και το κέρδος είναι ανυπολόγιστο και γενικά όσο περισσότερο την χρησιμοποιούμε τόσο βγαίνουμε κερδισμένοι. Η ετήσια συνδρομή της κάρτας είναι 90euro.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, Η Twin Card ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.

Διεύθυνση: Μιαούλη 18, Αθήνα
Τηλ: 210 32 21 110
Fax.: 210 32 31 083
Website : www.twin.gr
Facebook:Twin Card
E-mail: twinadv@otenet.gr



Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό
  • Κανετε Like στη σελίδα  Twin Card εδώ
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) δύναται να χρησιμοποιηθεί άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)
Αναλυτικοί όροι εδώ