SUMMER TOOLS

Ταξιδέψτε και κάνετε διακοπές φθηνότερα 


===========================================
AirTickets
 • Το Airtickets.gr είναι το πρώτο τουριστικό πρακτορείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στις online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, έχοντας ήδη συμπληρώσει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας.
 • Η εταιρεία σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους online υπηρεσιών εξυπηρετώντας περισσότερους από 400.000 καταναλωτές που την εμπιστεύονται για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων και όχι μόνο.
 • Επιδιώκει πάντα να καινοτομεί στο χώρο του e-commerce και προσθέτει συνεχώς καινούριες υπηρεσίες όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, και ταξιδιών σε group.


===========================================
Travelplanet24
 • Η εταιρεία travelplanet24.com ιδρύθηκε το 2005 ως ένα από τα πρώτα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα. 
 • Η ιστοσελίδα της travelplanet24.com προσφέρει πλήρη και ελκυστική γκάμα προϊόντων στον ταξιδιωτικό τομέα και διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κρατήσεων στο internet. 
 • Μέσω της ιστοσελίδας της travelplanet24.com οι πελάτες έχουν την δυνατότητα, όλο το 24ωρο και σε πραγματικό χρόνο, να κλείσουν αεροπορικά (μεγάλη ποικιλία προγραμματισμένων πτήσεων, low-cost και charter πτήσεις όλων των αεροπορικών εταιρειών), ξενοδοχεία (με περισσότερα από 50,000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο) και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (Με πάνω από 5000 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων σε 90 χώρες) παγκοσμίως.===========================================
Petas.gr
 • Το www.petas.gr είναι το νέο online ταξιδιωτικό γραφείο για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες με φθηνά αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο. 
 • Το petas.gr παρέχει τη δυνατότητα συνδυασμένων υπηρεσιών με επιλογή μέσα από μια ευρεία γκάμα ξενοδοχείων παγκοσμίως και ενοικιάσεων αυτοκινήτων με εγγυημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αγοράς ταξιδιωτικής ασφάλειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών. 
 • Η μακρά παρουσία και εμπειρία τους στο χώρο του παραδοσιακού (offline) τουρισμού επιτρέπει στο προσωπικό του petas.gr να καλύπτει με ταχύτητα και επάρκεια τις ανάγκες του χρήστη ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την έναρξη λειτουργίας μας (Ιούνιος 2011) έχουμε ήδη υψηλό αριθμό πωλήσεων, επισκεψιμότητας & conversion rate. 
 • Το petas.gr συνδυάζει την προχωρημένη τεχνολογία και τεχνογνωσία με την εμπειρία του προσωπικού που εξυπηρετεί με αμεσότητα τον χρήστη του online συστήματος. 
 • Είναι ένα μοντέρνο και εύκολο στη χρήση site με φρέσκιες προτάσεις για εκδρομές και ταξίδια, με προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για τους χρήστες. Στόχος τους η ποιότητα στη διαδικτυακή πώληση τουριστικών προϊόντων με εγγυημένα άψογο service στις καλύτερες τιμές.


===========================================
Viva.gr
 • Το Viva.gr αποτελεί μια 100% ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς: την προώθηση ταξιδιωτικών υπηρεσιών, εισιτηρίων για θεατρικές & μουσικές παραστάσεις και την παροχή σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.
 • Οι πελάτες του Viva.gr απολαμβάνουν τις χαμηλότερες τιμές σε αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς δεν υπάρχει χρέωση υπηρεσιών ενώ ταυτόχρονα μπορούν να εξυπηρετηθούν 24 ώρες το 24ωρο. 
 • Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν online εισιτήρια για τα πιο σημαντικά θεάματα (θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, αθλητικά γεγονότα κ.ά.). Τέλος, μπορούν να βρουν καινοτόμες λύσεις τηλεφωνίας (VoIP) στις καλύτερες τιμές.


===========================================
Aegean Airlines 

 • H Aegean Airlines είναι  ελληνικός αερομεταφορέας και λειτουργεί σήμερα με έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο 28 αεροσκαφών. Από τον Ιούνιο του 2010 είναι μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE, προσφέροντας έτσι παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και μια ομαλή εμπειρία ταξιδιού σε όλους τους πελάτες της. 
 • Στην πορεία των 12 χρόνων ιστορίας της, η Aegean έχει βραβευθεί έξι φορές από τον European Regions Airline Association (ERA). Επιπλέον, η εταιρεία έχει βραβευθεί επανειλημμένα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών ως ο μεγαλύτερος συντελεστής στην αύξηση της κίνησης επιβατών του αεροδρομίου. Τέλος, έχει επίσης διακριθεί με το βραβείο Skytrax World Airline, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2009. 
 • H Aegean Airlines μετέφερε το 2010 6,23 εκατομμύρια επιβάτες. Τη θερινή περίοδο 2011 εκτελεί 35 δρομολόγια εξωτερικού και 24 δρομολόγια εσωτερικού, χωρίς να υπολογίζεται ο σημαντικός αριθμός επιπλέον προορισμών σε εξαιρετικά σημαντικές αγορές που καλύπτονται από 6 αεροπλάνα της εταιρείας που δραστηριοποιούνται στην αγορά των ναυλωμένων πτήσεων (charter).

===========================================
Minoan Lines
 • Online κρατήσεις για Ελλάδα και Ιταλία. Δρομολόγια πλοίων για Ιταλία με τα καλύτερα ferries της Μεσογείου μέσω Αγκώνα ή Βενετίας.
 • Δρομολόγια Εσωτερικού και Εξωτερικού. Οι γραμμές που εξυπηρετεί η MINOAN LINES περιλαμβάνουν καθημερινά δρομολόγια από και προς το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ελλάδας τον Πειραιά, προς και από τη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο. Επίσης, συνδέει σημαντικούς προορισμούς της Ιταλίας (Αγκώνα και Βενετία) από και προς τα λιμάνια Πάτρας, Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας. 
 • Τα υψηλά standards των προσφερόμενων υπηρεσιών της MINOAN LINES, σε συνδυασμό με τα νεότευκτα πλοία της εταιρείας, την κατατάσσουν πρώτη στις προτιμήσεις του επιβατικού κοινού. 

Αγοράστε εισιτήρια εδώ


Minoan Lines 
===========================================
Argolis-yacht
 • H ARGOLIS προσφέρει τις καλύτερες διακοπές με σκάφος στην Ανατολική Μεσόγειο. Εξερευνήστε 3 χώρες Ελλάδα, Τουρκία και Κροατία με ένα απο τα 120 και πλέον επιλεγμένα σκάφη της εταιρείας με πλήρωμα ή bareboat ξεκινώντας από μία απο τις 8 βάσεις - λιμάνια που ελλιμενίζονται τα σκάφη της εταιρείας. 
 • Οι βάσεις εκκίνησης από τα Ελληνικά χωρικά ύδατα είναι απο Λαύριο στην περιοχή της Αττικής που εξυπηρετεί τα νησιά των Κυκλάδων και του Αργοσαρωνικού, το Άκτιο απέναντι απο την Πρέβεζα και μόλις 7 ναυτικά μίλια από την Λευκάδα για την περιοχή του Ιονίου και απο το νησί της Κω για τα Δωδεκάνησσα. 
 • Στα Τούρκικα παράλια οι βάσεις είναι στο Turgutreis μόλις 15 λεπτά απο την πόλη του Bodrum απέναντι απο την Κώ για πλεύσεις στα Μικρασιατικά παράλια μέχρι την Μαρμαρίδα και νότια απο το Gocek στον φυσικό κόλπο της Fethiye (αρχαία Λυκία). Τέλος στην Κροατία και τις Δαλματικές ακτές από τα λιμάνια - μαρίνες του Zadar, Split/Kastela/Trogir, Biograd/Sibenik. 
 • Επιλεγμένα σκάφη με ή χωρίς πλήρωμα μηχανοκίνητα ή mega yachts διατίθενται απο τις όλες τις βάσεις μας. Επίσης για τις ναυλώσεις και σε συνεργασία με μεγάλο Ευρωπαϊκό ασφαλιστικό οργανισμό προσφέρουμε προγράμματα ασφάλισης για ακυρώσεις ναύλων, εμπορικού κινδύνου, ασφάλιση επιστρεφόμενης εγγύησης και επίσης εξαγορά επιστρεφόμενης εγγύησης σε όλους τους πελάτες μας. 
 • Το προσωπικό της εταιρίας είναι πεπειραμένο και εκπαιδευμένο να προσφέρει άριστες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών της και συντήρησης των σκαφών. Στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε ότι καλύτερο έχουμε σε όλους εσάς που μας δείξατε και μας δείχνετε εμπιστοσύνη και κάνατε την ARGOLIS μία απο της κορυφαίες εταιρείες στο επιχειρηματικό κόσμο των σκαφών.
 • Ταξιδέψτε με τα σκάφη της ARGOLIS και ανοίξτε πανιά στο απέραντο γαλάζιο.

===========================================
Group Travel 

 • Το Grouptravel.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης οργανωμένων πακέτων εκδρομών. Ανήκει στην εταιρεία ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΕΠΕ  με έδρα την Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία είναι Γραφείο Γενικού Τουρισμού, αδειοδοτημένο από τον ΕΟΤ
 • Τον τελευταίο χρόνο έχει ταξιδέψει με την ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ σημαντικός αριθμός πελατών σε προορισμούς κυρίως του εξωτερικού, με δημοφιλέστερους προορισμούς το Bansko και την Κωνσταντινούπολη.===========================================
Touristorama
 • Το Deals Touristorama είναι μια πλατφόρμα μοναδικών προσφορών για προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού και όχι μόνο. Κάθε μέρα ανεβαίνουν προσφορές, από τις οποίες τα μέλη μπορούν να επωφεληθούν μέχρι και σε ποσοστό 90%! 
 • Οι ασύγκριτες αυτές προσφορές αφορούν διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και παραδοσιακούς ξενώνες σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, ταξίδια στο εξωτερικό, υπηρεσίες spa και ευ ζην, γεύματα και δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια, δραστηριότητες και extreme sports και άλλα πολλά! 
 • Αν ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει ένα προϊόν ή υπηρεσία που βλέπει στο deals.touristorama.com, μπορεί εύκολα και γρήγορα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία του και μέσω πιστωτικής κάρτας ή χρέωσης του λογαριασμού του να αποκτήσει το συγκεκριμένο είδος, εξοικονομώντας χρήματα! 
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, λαμβάνει μέσω email ένα κουπόνι και όλες τις πληροφορίες προκειμένου να απολαύσει το προϊόν ή την υπηρεσία που αγόρασε. Είναι εύκολο, ασφαλές και εξασφαλίζει συναλλαγές που πραγματικά συμφέρουν!
Δοκιμάστε το εδώ

===========================================
Ekdromi.gr
 • To ekdromi.gr αποτελεί μια καινοτόμα πλατφόρμα προσφορών αποκλειστικά στον χώρο του τουρισμού. Καλοκαίρι ή χειμώνας; Βουνό ή θάλασσα; Ελλάδα ή εξωτερικό; Όπου σας αρέσει και όπως σας αρέσει με τις καλύτερες προσφορές από το ekdromi.gr
 • Ιδιαίτερα σήμερα με τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι μας αντιμετωπίζουμε, κάναν μια μια προσπάθεια προκειμένου να χτυπήσουνε την κρίση και τις τιμές! Για να απολαύσετε τις διακοπές σας ,το διήμερό σας, την απόδρασή σας, στο βουνό ή στη θάλασσα με το καλύτερο δυνατό deal για το ξενοδοχείο σας, το αεροπορικό σας εισιτήριο, το τουριστικό πακέτο σας.
 • Το ekdromi.gr έχει όλες τις προτάσεις για όλα τα γούστα!! Εσείς πάρτε μαζί σας το αντηλιακό ή τα σκι σας και διαδώστε την προσφορά για να έρθουν και άλλοι να σας βρουν! Οι πολλές κρατήσεις που καταφέρνουνε να δώσουνε στα ξενοδοχεία, τους δίνει τη δυνατότητα να πετυχαίνουνε πολύ καλές προσφορές!
 • Ασυναγώνιστες προσφορές διαμονής! Εκπληκτικά ξενοδοχεία και παροχές σε super τιμές!!!Με εξαιρετικές εκπτώσεις! Κερδίστε από τις μοναδικές προσφορές
Δοκιμάστε το εδώ

===========================================
Grab
 • Το Grab.gr προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές για on-line κρατήσεις ξενοδοχείων και ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο 2.000 ξενοδοχεία και 1.000 γραφεία rent-a-car στην Ελλάδα, 120.000 και 55.000 αντίστοιχα σε όλο τον κόσμο. 
 • Τώρα ανανεωμένο με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και περισσότερες υπηρεσίες που θα προστίθενται σταδιακά, όπως αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, πακέτα εκδρομών, κρουαζιέρες, εισιτήρια ΚΤΕΛ, εισιτήρια ΟΣΕ κ.ά. 
Δοκιμάστε το εδώ===========================================
Octopus Travel
 • Η Octopus Travel, μια εταιρεία της Travelport, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρατήσεων ξενοδοχείων στον κόσμο και προσφέρει υπηρεσίες διαθεσιμότητας και κράτησης σε πραγματικό χρόνο. 
 • Η Octopus Travel προσφέρει πρόσβαση σε ένα τεράστιο κατάλογο με πάνω από 33.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 6.000 πόλεις σε 129 χώρες με όλους τους τύπους ξενοδοχείων από ανεξάρτητα ξενοδοχεία και ξενώνες μέχρι και μεγάλες αλυσίδες. 
 • Προτεραιότητά τους είναι οι καλές τιμές με πλήρη αποφυγή οποιωνδήποτε κρυφών χρεώσεων όπως προμήθειες, φόροι κλπ. αλλά και οι ειλικρινείς κριτικές επισκεπτών ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά ψάχνετε

Δοκιμάστε το εδώ

===========================================