Site Info

Διάλεξε το δώρο, βρες σε μας το διαγωνισμό και


K E R D I S E T O 


    Κέρδισε ταξίδια, laptop, iphone, ipad, προσκλήσεις, μετρητά, δωροεπιταγές, games, κοσμήματα, DVD, CD, spa, εισιτήρια, βιβλία, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα .....


Σύνοψη


Το KERDISETO είναι ένας ιστότοπος παροχής ενημέρωσης και προβολής Δωρεάν Online Διαγωνισμών, οι οποίοι διοργανώνονται καταρχάς στην Ελλάδα.


Αποστολή


Το KERDISETO φιλοδοξεί να αποτελέσει το όχημα μίας win-win σχέσης των χρηστών του διαδυκτίου και των διοργανωτών διαγωνισμών, έχοντας σαν κυριώτερες επιδιώξεις:
  • Να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες του διαδυκτίου, για όλους τους δωρεάν online διαγωνισμούς, με δώρα ταξίδια, μετρητά, οικιακές συσκευές, υπολογιστές, κινητά, netbook, laptop, προσκλήσεις, DVD κλπ.
  • Να παρέχει στους διοργανωτές των διαγωνισμών, χώρο για την προβολή των διαγωνισμών τους.

Περιγραφή


Το KERDISETO δημοσιεύει διαγωνισμούς, οι οποίοι παρέχονται δωρεάν. Πηγές του αποτελούν η έρευνα στο διαδίκτυο και την αγορά. Το περιεχόμενο του site ενημερώνεται καθημερινά με την πρόσθεση νέων διαγωνισμών. 

Το KERDISETO γεννήθηκε μέσα από το χόμπι ορισμένων, να αναζητούν στο διαδίκτυο δωρεάν διαγωνισμούς. Το χόμπι αυτό έφτασε πλέον στα όρια της πόρωσης,  μόλις κερδήθηκαν τα πρώτα μεγάλα δώρα (iphone και Wii).

Το KERDISETO επιχειρεί, χρησιμοποιώντας την εμπειρία των συντακτών του, να σας ενημερώνει για τους διαγωνισμούς που τρέχουν αυτή τη στιγμή, ώστε να δηλώνετε συμμετοχή, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας να κερδίσετε κάποιο δώρο.

Διευκρινήσεις -  Aποποίηση Eυθυνών (Disclaimer)


Το KERDISETO είναι ένα blog με  προτάσεις για δωρεάν διαγωνισμούς, οι οποίοι όμως κυρίως δεν διενεργούνται από αυτό (όσοι διαγωνισμοί διοργανώνονται από το KERDISETO το αναφέρουν ως διοργανωτή). Η ευθύνη νομιμότητας και ποιότητας ανήκει συνεπώς, αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που τους διενεργούν.

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες προσφέρονται χωρίς καμία δέσμευση άμεσης ή μελλοντικής αγοράς.

Σε κάποια από τα site είναι πιθανό να απαιτείται εγγραφή με χρήση e-mail ή λοιπών στοιχείων. Συστήνουμε πάντα να είστε προσεκτικοί στην αποστολή στοιχείων καθώς το KERDISETO δεν δύναται να ελέγξει όλες τις πηγές.


Επίσης πριν αποστείλετε  τα στοιχεία σας (τηλέφωνο, email) για κάποιον διαγωνισμό, συνιστούμε να διαβάσετε όρους του διαγωνισμού (αν υπάρχουν) για να μάθετε πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία. Το πιθανότερο είναι μελλοντικά να δεχθείτε στο email σας διαφημιστικά μηνύματα από τις εταιρίες αυτές, αλλά με δυνατότητα να κάνετε unsubscribe 'όποτε επιθυμείτεΗ συμμετοχή σε διαγωνισμούς σε Facebook Fan Pages σε πολλές περιπτώσεις θα έχει ως αποτέλεσμα ο τοίχος σας να εμφανίσει αυτόματες αναρτήσεις σχετικές με τους διαγωνισμούς αυτούς. Αν αισθάνεστε ότι κάτι τέτοιο είναι spam, τότε μετά τις συμμετοχές σας, να τσεκάρετε τον τοίχο σας και  διαγράψετε όσες αναρτήσεις δεν θέλετε  (εκτός κι αν αυτό αντιτίθεται στους όρους του διαγωνισμού).

Σε περίπτωση που κάποια ανάρτηση περιέχει μη νόμιμα, ανακριβή στοιχεία ή θίγει με οποιοδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας για να αφαιρεθεί άμεσα.

Για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που δωρίζονται, την ευθύνη για την ποιότητα έχουν οι πάροχοί τους.

Το KERDISETO δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση όσων παρέχονται δωρεάν.


Για το περιεχόμενο των διαφημιστικών μηνυμάτων αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο διαφημιζόμενος. Το KERDISETO δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων και των ιστότοπων στους οποίους παραπέμπουν.

Μπορεί να γίνεται ελεύθερα αναπαραγωγή ή αναμετάδοση της πληροφορίας που διατίθεται από τον ιστοχώρο αυτό με μοναδική υποχρέωση του χρήστη την σε κάθε περίπτωση αναφορά στην πρωτογενή πηγή, δηλαδή στον παρόντα ιστοχώρο


Ζεύξη με άλλα sites

Το KERDISETO  παρέχει πρόσβαση μέσω links σε άλλες ιστοσελίδες του παγκόσμιου ιστού (World Wide Web). Το KERDISETO  δεν ελέγχει αυτά τα sites, και η πρόσβαση σε αυτά γίνεται αποκλειστικά με δικό σας κίνδυνο.

Το KERDISETO καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσει ότι, κάθε ζεύξη στο KERDISETO σας στέλνει σε ένα χρήσιμο σημείο στο Internet. Ωστόσο, οι ιστοσελίδες και οι διευθύνσεις αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς, και για τον λόγο αυτό το KERDISETO δεν μπορεί να εγγυηθεί για το περιεχόμενο κάθε site με το οποίο παρέχουμε ζεύξη.

Επιπλέον,κάθε ιστοσελίδα μπορεί να ακολουθεί διαφορετική πολιτική περί προστασίας του προσωπικού απορρήτου. Θα πρέπει συνεπώς πάντα, να ελέγχετε την πολιτική περί προστασίας του προσωπικού απορρήτου του συγκεκριμένου site που επισκέπτεστε ,για να γνωρίζετε τα δικαιώματά σας.


Σημαντική Ανακοίνωση για ανήλικους
Προτού δώσετε το όνομα, τη διεύθυνση σας,κοινή ή ηλεκτρονική(δηλ.:e-mail) ή άλλα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιονδήποτε στο Internet, φροντίστε να ρωτήσετε τους γονείς σας αν είναι σωστό.