11 Ιουλ 2012

Συνεχίζεται ο Διαγωνισμός KERDISETO-Ideales Resort: Κερδίστε μια «Ονειρεμένη 5ήμερη απόδραση στο Ideales Resort!»


Κερδίστε:Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει 4 διανυκτερεύσεις* στο μαγευτικό Ideales Resort της Κεφαλλονιάς, σε μια από τις πολυτελείς βίλες (125m2), δύο υπνοδωματίων (4ων ατόμων), με ιδιωτική Piscines Ideales| Δώρο αξίας € 516
Διοργάνωση από: KERDISETO και  Ideales Resort
Προθεσμία για συμμετοχή: 20 Ιουλίου 
Ανακοίνωση νικητή: 22 Ιουλίου
Για να λάβετε μέρος συμπληρώστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας σύμφωνα με οδηγίες
Απαιτείται Facebook


Γνωρίστε το χορηγό μας

Το Ideales Resort, μέλος του Ομίλου Ideales, αποτελείται από 11 πολυτελείς βίλλες με ιδιωτικές Piscines Ideales, στην πανέμορφη Κεφαλονιά.

Αποστολή του είναι να υπερβαίνει τις απαιτήσεις κάθε Επισκέπτη για απολαυστικές διακοπές, προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και πολυτέλεια, σε ένα εξαιρετικά ήρεμο και φίνο περιβάλλον.


Εκείνο που κάνει το Ideales Resort να ξεχωρίζει, είναι ότι προσφέρει ένα σπίτι μακριά από το σπίτι σας, πραγματοποιώντας κάθε σας επιθυμία και δημιουργώντας για σας τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις.

Σχεδιάστε τώρα την απόδραση σας στο όνειρο


Τηλ: 210 61 48 410
Email:info@IdealesResort.gr  


Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό
  • Κάνετε Like στη σελίδα  Ideales Resort εδώ 
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και Facebook Profile δύνανται να χρησιμοποιηθούν  άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)
Αναλυτικοί όροι εδώ


*Το δώρο ισχύει για την περίοδο από 16 Σεπτεμβρίου 2012 έως 31 Οκτωβρίου 2012, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία και αναλόγως διαθεσιμότητας.