12 Ιουλ 2012

Διαγωνισμός Havana Club Greece με δώρο ένα ταξίδι στην Κούβα και δώρα της ταινίας «7 days in Havana»


Κερδίστε:ένα ταξίδι 7 ημερών στην Κούβα και δώρα της ταινίας «7 days in Havana» (δείτε αναλυτικά στο τέλος)                    
Διοργάνωση απόHavana Club Greece                
Προθεσμία για συμμετοχή:μέχρι την 31/07/2012
Για λεπτομέρειες και  να λάβετε μέρος επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα
Αναλυτικοί όροι διαγωνισμού εδώ
Απαιτείται Facebook

Δώρα Διαγωνισμού
  • Μεγάλο δώρο : ταξίδι για δύο ενήλικα άτομα (το δεύτερο της επιλογής του νικητή), διάρκειας εννέα (9) ημερών που περιλαμβάνει: 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής με αναχώρηση και επιστροφή από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και προορισμό το αεροδρόμιο της Κούβας, επτά (7) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων στην Αβάνα, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο στην Αβάνα καθώς και ξενάγηση στην Αβάνα και στο Μουσείο του Ρούμι και τα ιστορικά bars La Bodeguita del Medio και El Floridita, βόλτα με παλιά κλασικά αμερικάνικα αυτοκίνητα, επίσκεψη στον υγροβιότοπο Γουάμα, ξενάγηση στις ιστορικές πόλεις Trinidad και Cienfuegos, επίσκεψη στις ακτές του Βαραδέρο.
  • Εβδομαδιαία Δώρα Σε κάθε εβδομαδιαία κλήρωση 21 νικητών θα δίδονται 10 αφίσες, 10 ποτήρια και 1 βιβλίο

Η διαδικασία συμμετοχής στον εν λόγω διαγωνισμό είναι η εξής:

  • Οποιοσδήποτε χρήστης facebook επιθυμεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε 7 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. 
  •  Σε περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος απαντήσει λάθος σε κάποια ερώτηση το σύστημα του δίνει τη δυνατότητα να ξαναπροσπαθήσει μέχρι να απαντήσει σωστά ώστε να προχωρήσει στην επόμενη ερώτηση και να ολοκληρώσει τη διαδικασία.
  •  Μόνο στην περίπτωση που απαντήσει σωστά και στις 7 ερωτήσεις εξασφαλίζει μία (1) έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί με κλήρωση.
  • Προαιρετικά, ο διαγωνιζόμενος έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει για τη διαδικασία του ως άνω παιχνιδιού στέλνοντας πρόσκληση συμμετοχής και άλλους φίλους του στο facebook κερδίζοντας μία (1) επιπλέον συμμετοχή για κάθε φίλο του που ενημερώνει και αποδέχεται την πρόσκληση.
  • Για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθούν 3 κληρώσεις, μία στο τέλος κάθε εβδομάδας από τις 3 συνολικά εβδομάδες διάρκειας του διαγωνισμού. Οι κληρώσεις, θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά παρουσία της συμβολαιογράφου Αθηνών Ειρήνης Παππά, την 18/07/2012 την 25/07/2012 και την 01/08/2012