11 Ιουλ 2011

Μεγάλος Διαγωνισμός Τοppik : Κερδίστε 10 set με Lifestyle προϊόντα Toppik™  για την κάλυψη της αραίωσης των μαλλιών & 10 set εντατικής περιποίησης για ταλαιπωρημένα και αδύναμα μαλλιά! 


       


Κερδίστε
Διοργάνωση από:KERDISETO και Dermamed
Προθεσμία για συμμετοχή: 15  Ιουλίου
Ανακοίνωση νικητών: 18 Ιουλίου
Για να λάβετε μέρος συμπληρώστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας σύμφωνα με οδηγίες


Toppik™ Hair Building Fibers 



"Ανακαλύψτε επιτέλους το μυστικό για πλούσια, πυκνά μαλλιά! 

Το Toppik™ Hair Building Fibers είναι ένα Αμερικάνικο προϊόν Νανοτεχνολογίας ιδανικό για άντρες και γυναίκες, σε κάθε στάδιο αραίωσης, που επιθυμούν να επαναφέρουν άμεσα, με ασφαλή και φυσικό τρόπο, τη νεανική, υγιή και πλούσια εικόνα των μαλλιών τους. Είναι το πιο δημοφιλές προϊόν κάλυψης της αραίωσης παγκοσμίως, με εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο.
Αποτελεί το μυστικό των επωνύμων και των Stars για πλούσια πυκνά μαλλιά, που το χρησιμοποιούν σε κάθε τους εμφάνιση για αποτελεσματική ενίσχυση της πυκνότητας των μαλλιών τους, αποκτώντας εύκολα & γρήγορα ξανά νεανική εμφάνιση, λάμψη και γοητεία.Το Toppik™ Hair Building Fibers διατίθεται σε 9 φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια σε κάθε χρώμα μαλλιών. Χαρείτε τα μαλλιά σας ξανά με την ελευθερία που σας δίνει το Toppik™ Hair Building Fibers, όπως ακριβώς δίνει και στους Stars του Hollywood!
 Περισσότερα εδώ


FiberHold™ Spray 
Χαρίστε στα μαλλιά σας τη φόρμα που επιθυμείτε διατηρώντας πάντα το ισχυρό κράτημα των μικροϊνιδίων του Toppik™ Hair Building Fibers με τη μοναδική, συμπυκνωμένη, υγρή λακ FiberHold™ Spray.Το FiberHold™ Spray είναι μια ειδικά εξελιγμένη λακ μαλλιών που ισχυροποιεί το δεσμό του Toppik™ Hair Building Fibers με τα μαλλιά σας, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα Mικροϊνίδια από τον αέρα, τη βροχή, την υγρασία και την καθημερινή ταλαιπωρία που δέχονται τα μαλλιά σας.Επιπλέον από το τέλειο κράτημα και την ασύγκριτη φυσική λάμψη στα μαλλιά σας, το FiberHold™ Spray προστατεύει τα μαλλιά από την βλαπτική ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία, με τα ειδικά UV-A & UV-B φίλτρα που περιέχει. Περισσότερα εδώ 


Toppik™ Hair Fattener


Διπλασιάστε τον όγκο των λεπτών, άτονων μαλλιών!

"Το TOPPIK™ Hair Fattener είναι μία πρωτοποριακή leave-on θεραπεία που εισχωρεί στις τρίχες, ανεξάρτητα από το πόσο λεπτές ή αδύναμες είναι και αυξάνει εντυπωσιακά την πυκνότητα και τη μάζα τους, έως και 50%! Το TOPPIK™ Hair Fattener περιέχει:
  • Υψηλή συγκέντρωση φυσικής Βιο-Κερατίνης
  • Υψηλή συγκέντρωση Hyaluronate
  • Εκχύλισμα Jojoba oil
  • Εκχύλισμα Wheat oil (Βρώμη)
  • Φυσική Tocopherol (Vit-E) 
Δώστε όγκο και μάζα στα μαλλιά σας με την τελευταία λέξη της επιστήμης των μαλλιών Το TOPPIK™ Hair Fattener περιέχει ένα μοναδικό σύμπλεγμα Βιο-Κερατίνης και βοτανικών εκχυλισμάτων που διεισδύει βαθιά μέσα στον πυρήνα των τριχών και τις εμπλουτίζει με Αμινοξέα, ενισχύει τη φυσική υγρασία, τις προστατεύει από την καθημερινή φθορά και δίνει αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Περισσότερα εδώ

SF-680 Thick Hair Brush™

Η SF-680 Thick Hair Brush™ είναι η μοναδική βούρτσα μαλλιών ειδικά σχεδιασμένη για την ενδυνάμωση των αδύναμων, άτονων, ταλαιπωρημένων μαλλιών
Λόγω της ειδικής, πατενταρισμένης σχεδίασής της, η SF-680 Thick Hair Brush™ δεν ξεριζώνει , δεν σπάει και δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας
Η SF-680 Thick Hair Brush™ βοηθάει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πυκνά και δυνατά ήδη από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησης των μαλλιών σας. 
Περισσότερα εδώ




Γνωρίστε το Δωροθέτη μας 

Η Ιατρική εταιρία DERMAMED είναι μία δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρία DERMAMED εισάγει τεχνολογία αιχμής προσιτή σε όλους, καλύπτοντας έτσι το κενό μεταξύ Ιατρικών εφαρμογών και εφαρμογών Αισθητικής στο τομέα της Δερματολογίας και κυρίως στον εξειδικευμένο τομέα της περιποίησης των μαλλιών και της αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης.



Θα γίνουν 2 κληρώσεις όπως παρακάτω:
  • Στην πρώτη θα συμμετάσχουν όλοι όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες και σε δέκα νικητές θα δοθεί από ένα σετ Toppik™ Hair Building Fibers και FiberHold™ Spray ή Toppik™ Hair Fattener και SF-680 Thick Hair Brush (θα δοθούν πέντε από το ένα και πέντε από το άλλο)
  • Στη δεύτερη, για τα υπόλοιπα 10 σετ θα συμμετάσχουν μόνο όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα και επιπλέον κάνουν Like τη σελίδα  Toppik Hair Building Fibers - Greece στο Facebook και μετά Like στο post το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ
Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό
  1. Συμπληρώστε  τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τηλέφωνο δύναται να χρησιμοποιηθεί άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)
  2. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε και στην extra 2η κλήρωση ακολουθείστε τη διαδικασία που σας περιγράψαμε πιο πάνω και συμπληρώστε επιπλέον στη φόρμα το Facebook Profile Name σας.    
Αναλυτικοί όροι εδώ


Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 18 Ιουλίου