5 Δεκ 2010

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός- Το Dermaroller σας χαρίζει αρωματικά σαπούνια καθαρισμού για το δέρμα


Κερδίστε: 60 αρωματικά σαπούνια καθαρισμού για το δέρμα δερματολογικά ελεγμένα, πλούσια σε εκχυλίσματα καρότου και καλλυντική γλυκερίνη 
Διοργάνωση από:KERDISETO και dermaroller,gr
Προθεσμία για συμμετοχή: 5 Αυγούστου
Ανακοίνωση νικητών: 7 Αυγούστου
Για να λάβετε μέρος συμπληρώστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας σύμφωνα με οδηγίες



Ένα υπέροχο δώρο για σας από το dermaroller.gr !

Μια νέα άφιξη στη σειρά καλλυντικών του Dermaroller®,  ήρθε για να προσφέρει απαλότητα και βελούδινη αίσθηση καθαριότητας στην επιδερμίδα σας! Υπέροχα αρωματικά σαπούνια καθαρισμού για το δέρμα, δερματολογικά ελεγμένα, πλούσια σε εκχυλίσματα καρότου και καλλυντική γλυκερίνη.

Το εκχύλισμα καρότου είναι  μια φυσική πηγή ομορφιάς πλούσιο σε προβιταμίνη Α, προστατεύει και καθυστερεί τη γήρανση του δέρματος. Περιέχει πλήθος ευεργετικών στοιχείων όπως βιταμίνες B1,B2,C, προβιταμίνη Α, κάλλιο, νάτριο, ασβέστιο, ιώδιο, φώσφορο και μαγνήσιο. Είναι σημαντική πηγή Β-καροτίνης η οποία επιταχύνει το μαύρισμα, και λιπαρών οξέων που συμβάλλουν στη φυσική διατήρηση του υδρολιπιδικού μανδύα του δέρματος προσφέροντας ενυδάτωση και λάμψη.
Χρησιμοποιήστε τo για τον απαλό καθαρισμό του δέρματος πριν από την εφαρμογή του Dermaroller®, αλλά και κάθε φορά που θέλετε να καθαρίσετε και να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με απαλό και φυσικό τρόπο.

Απολαύστε κάθε μέρα το χάδι της φύσης! Το δροσερό άρωμα του προσφέρει μια αξεπέραστη αίσθηση φυσικής φρεσκάδας και αφήνει το δέρμα σας Καθαρό, Ανανεωμένο & φυσικά Ενυδατωμένο. Είναι κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Δείτε περισσότερα εδώ 
Εισάγεται συσκευασμένο από Ιταλία

Γνωρίστε το Δωροθέτη μας 

Η Ιατρική εταιρία DERMAMED είναι μία δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρία DERMAMED εισάγει τεχνολογία αιχμής προσιτή σε όλους, καλύπτοντας έτσι το κενό μεταξύ Ιατρικών εφαρμογών και εφαρμογών Αισθητικής στο τομέα της Δερματολογίας και κυρίως στον εξειδικευμένο τομέα της περιποίησης των μαλλιών και της αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης.


Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό 

Θα γίνουν 2 κληρώσεις όπως παρακάτω:
  • Στην πρώτη θα συμμετάσχουν όλοι όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα 
  • (Κάθε  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)  δύναται να χρησιμοποιηθεί άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση) 
  •  και σε 30 νικητές θα δοθεί από ένα αρωματικό σαπούνι 
  • Στη δεύτερη, για τα υπόλοιπα 30 αρωματικά σαπούνια θα συμμετάσχουν μόνο όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα και επιπλέον κάνουν Like τη σελίδα Dermaroller Greece Fan Page στο Facebook και μετά Like στο post το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ
Αναλυτικοί όροι εδώ