4 Δεκ 2010

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΔΩΡΟ 10 ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑ

1. ΤΙΤΛΟΣ
Ο τίτλος διαγωνισμού είναι: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ 10  ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑ"
2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
   To Choice Tv χαρίζει σε 10 τυχερούς του KERDISETO από μία Λαμπάδα με κόσμημα (faux) (ή  ανάλογης αξίας λαμπάδας σε περίπτωση προβλήματος με τη διαθεσιμότητα των αρχικών) 
3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
3.1 Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας .
3.2 Σε περίπτωση συμμετοχής ανηλίκων, απαιτείται η συναίνεση των γονέων / κηδεμόνων τους για την συμμετοχή τους και για την παραλαβή των δώρων.
4. ΕΠΑΘΛΟ
4.1 Νικητές του διαγωνισμού θα είναι δέκα (10) και θα κερδίσουν από μία λαμπάδα
4.2 Επιπρόσθετα θα κληρωθούν και πέντε (5) επιλαχόντες
5. ΔΙΑΡΚΕΙΑ
5.1 Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από τις 22.00  της 14ης Απριλίου  2011 και θα λήξει στις 23:59  της 15ης Απριλίου  2011
5.2 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση της τη διάρκεια και το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού.
6 ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
6.1 Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.
6.2  Κάθε Συμμετέχων χρήστης θα έχει δικαίωμα μιας συμμετοχής και θα μπορεί να κερδίσει μόνο μια φορά. Ο κάθε συμμετέχων καλείται να συμπληρώσει τη ειδική φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό η οποία θα είναι ανηρτημένη στο http://kerdiseto.blogspot.com
6.3  Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, που υπεβλήθη εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού  Οι διαγωνιζόμενοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση των στοιχείων τους.
7. ΑΝΑΔΕΙΞΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ
7.1 Μετά την λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με την μέθοδο της τυχαίας επιλογής μεταξύ των συμμετεχόντων.
7.2 Η ανακοίνωση του ονόματος του αναδειχθέντος νικητή θα γίνει σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 10.
8. ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΑΘΛΟΥ
8.1 Το είδος του επάθλου είναι το οριζόμενο ανωτέρω υπό τον όρο 4 της παρούσης.
8.2 Αν δεν συντρέχουν οι όροι αναδείξεως του χρήστη ως επιτυχόντος/ νικητή, ή για οποιοδήποτε λόγο αποποιηθεί το έπαθλο, ή δεν το διεκδικήσει , σε διάστημα 1 ημέρας από την  ολοκλήρωση της κλήρωσης και την ανακοίνωσή του νικητή, τότε η Διοργανώτρια  έχει το δικαίωμα να το διαθέσει ελευθέρως κατά την κρίση της .
8.3 Η παραλαβή των δώρων θα γίνει μέσω ταχυδρομείου ή υπηρεσίας Courier στον τόπο της που έχουν δηλώσει με χρέωση του παραλήπτη. Σε περίπτωση που είτε ο νικητής είτε οι επιλαχόντες δεν καταστεί δυνατό να βρεθούν ή αρνηθούν να παραλάβουν τα δώρα τους, τότε η διοργανώτρια απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση της απέναντι στους νικητές.
9. ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ
9.1 Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει την προκήρυξη ή να μεταβάλει οιονδήποτε όρο της παρούσας προκήρυξης.
9.2 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό, μεταξύ άλλων και σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα του Διοργανωτή ή/και του Χορηγού Επικοινωνίας , τα ήθη και έθιμα γενικότερα κ.λ.π.
10. ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
10.1 Τα ονόματα των  νικητών του διαγωνισμού και των επιλαχόντων  θα ανακοινωθούν στο KERDISETO στις 16 Απριλίου 2011.
10.2 Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στoυς νικητές και επανάληψης της κληρώσεως, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.
10.3 Το KERDISETO θα διαγράψει μετά το πέρα του διαγωνισμού τα στοιχεία των συμμετεχόντων και θα παραδώσει στο χορηγό μόνο τα στοιχεία των 10 νικητών και των 5 επιλαχόντων, προκειμένου να αποσταλούν στους νικητές ή στους επιλαχόντες (σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τους πρώτους) τα δώρα.
11. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της διοργανώτριας .
12. ΕΥΘΥΝΗ
12.1 Η ευθύνη του χορηγού περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των δώρων και δεν θα υπέχει ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.
12.2 Μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας και τη διανομή των δώρων στους νικητές, κάθε υποχρέωση του χορηγού παύει να υφίσταται. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο χορηγός για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τα δώρα της κλήρωσης.
12.3 Επίσης ο χορηγός ουδεμία ευθύνη υπέχει, ποινική ή αστική, προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και βλάβη σωματική ή/και ζημία ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα δώρα.
12.4 Το KERDISETO δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν μη παράδοση του δώρου από το χορηγό. Το KERDISETO είναι υπεύθυνο αποκλειστικά και μόνο για την ανάρτηση και προβολή του διαγωνισμού.
13 ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ
Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο.