13 Ιουν 2012

Διαγωνισμός Olympic Air στο Facebook με δώρο αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις στην Κω


Κερδίστε:2 θα κερδίσουν  από 2 διπλά εισιτήρια με επιστροφή για την Κω, καθώς και από 2 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στην Κω. Το ένα πακέτο διαμονής θα διατεθεί στo Kipriotis Village (4*) και το άλλο στο Kipriotis Panorama Hotel & Suites (5*).
Διοργάνωση από:Olympic Air
Προθεσμία για συμμετοχή:23/06/2012
Για λεπτομέρειες και  να λάβετε μέρος επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα
Αναλυτικοί όροι διαγωνισμού εδώ



Κανόνες του Παιχνιδιού

  • Για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού (από 08/06/2012 ως 23/06/2011), συμπεριλαμβανομένων Σαββάτου και Κυριακής, οι χρήστες θα αναρτούν στη σελίδα του διαγωνισμού αναμνήσεις, αυμβουλές, πληροφορίες για το το νησί της Κω. 
  • Η καταχώρηση θα έχει συγκεκριμένο όριο χαρακτήρων, ενώ ο συμμετέχων θα έχει τη δυνατότητα να στείλει και μια φωτογραφία του.
  •  Οι διαχειριστές του διαγωνισμού θα αξιολογούν σε καθημερινή βάση τα ληφθέντα κείμενα και έπειτα θα τα δημοσιεύουν στη σελίδα του διαγωνισμού. 
  • Οι χρήστες θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ανάρτηση συμβουλής, πληροφορίας ή ανάμνησης πατώντας το κουμπί “ψήφισε”. Όσες περισσότερες είναι οι ψήφοι σε μια ανάρτηση τόσες περισσότερες είναι και οι συμμετοχές στη κλήρωση.
  •  Οι διαχειριστές του διαγωνισμού διατηρούν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν αλλαγές στα κείμενα των συμμετεχόντων, να απορρίψουν ή να διαγράψουν συμμετοχές αν κρίνουν το περιεχόμενο ακατάλληλο ή να χρησιμοποιήσουν ένα κείμενο, μαζί με τα στοιχεία του συμμετέχοντα, για την προώθηση και προβολή του διαγωνισμού σε ηλεκτρονικά και άλλα μέσα.