24 Μαΐ 2012

Διαγωνισμός KERDISETO - meladi.gr με δώρο Προϊόντα ελιάς της επιλογής σας


ΚερδίστεΠροϊόντα ελιάς της επιλογής σας από το  e-shop meladi.gr αξίας 30€ 
Διοργάνωση απόKERDISETO και e-shop meladi.gr 
Προθεσμία για συμμετοχή: 1 Ιουνίου
Ανακοίνωση νικητών: μέχρι 3 Ιουνίου
Για να λάβετε μέρος συμπληρώστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας σύμφωνα με οδηγίες
Απαιτείται Facebook

Γνωρίστε το δωροθέτη μας




Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε με λάδι σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που παράγει ίσως το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο.Από μικρά παιδιά ζούμε μέσα στους ελαιώνες, και βιώνουμε όλα τα στάδια της ελιάς.Από το κλάδεμα, την συγκομιδή και την επεξεργασία, μέχρι την τυποποίηση και το εμπόριο.

Έτσι με την γνώση και την πείρα μας, σας φέρνουμε στο σπίτι σας εξαιρετικά προϊόντα της ελιάς. Το ελαιόλαδό μας ( βιολογικό ή συμβατικό ) είναι μόνο έχτρα παρθένο, μόνο από την ποικιλία «κορωνέϊκη» και όλα ψυχρής έκθλιψης, Σε εμάς θα βρείτε την υπέροχη ελιά Καλαμάτας και πατέ από ελιά Καλαμάτας και πράσινη ελιά, όπως και σαπούνι με παρθένο ελαιόλαδο και μέλι.Κατοικούμε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας και φροντίζουμε να έχουμε άμεση παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας.




Κατηγορίες Προϊόντων 


- Το e-shop www.meladi.gr είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο προμηθευτών που συνάπτουν συμβάσεις από απόσταση βάση του νόμου 2251/94 και καταχωρείτε στην Διεύθυνση προστασίας καταναλωτή ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ 682/12.





Διεύθυνση Ε. Χαμέρη 12 24500 Κυπαρισσία – Μεσσηνία.

Τηλ 2721 500126
Fax 2721 500127

email- smerdis@otenet.gr

Facebook Με λάδι



ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να λάβετε μέρος

  1. Κάνετε Like στη σελίδα Με λάδι εδώ
  2. Μπείτε στο  e-shop www.meladi.gr και διαλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε (αξίας μέχρι 30€ -μπορείτε να διαλέξετε και ακριβότερα αλλά σε περίπτωση νίκης θα επιβαρυνθείτε τη διαφορά)
  3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα
Αναλυτικοί όροι διαγωνισμού εδώ