19 Μαΐ 2012

Συνεχίζεται ο Διαγωνισμός Easy Computer School με δώρο υποτροφίες για απόκτηση αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Πληροφορικής Cambridge στη ΘεσσαλονίκηΚερδίστε: 50 υποτροφίες* ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθησης μαθημάτων πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη για την απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού πληροφορικής. Η κάθε υποτροφία περιλαμβάνει:
  • Δίδακτρα για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών που θα επιλέξετε.
  • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με καθηγητή
  • Πρόσβαση στο σύστημα τηλεκατάρτισης για επιπλέον μελέτη στο σπίτι
  • Απεριόριστη πρακτική εξάσκησηEntry Test (τεστ προετοιμασίας) πριν από κάθε εξεταστική περίοδο.
Διοργάνωση απόKERDISETO & Easy Computer School
Προθεσμία για συμμετοχήέως 20 Μαΐου 2012
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: 21 Μαΐου 2012
Για να λάβετε μέρος συμπληρώστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας σύμφωνα με οδηγίες        


*  Στις υποτροφίες δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξετάσεων του Cambridge (55€ / ενότητα). Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική
Οι υποτροφίες αφορούν όλες τις ηλικίες και είναι μεταβιβάσιμες σε κάθε μέλος της οικογένειας του κατόχου της υποτροφίας.
Οι ενότητες που διδάσκονται είναι οι εξής:

  1. Windows
  2. Microsoft Word
  3. Microsoft Excel
  4. Microsoft Access
  5. Microsoft PowerPoint
  6. Internet/Microsoft Outlook

Γνωρίστε το δωροθέτη μας


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Easy ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005 από καθηγητές και στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Πληροφορικής από το 1986.
Η σχολή μας με τις μεθόδους και την ποιότητα διδασκαλίας που παρέχει στους σπουδαστές της, μπορεί να μυήσει τον καθένα στον κόσμο της πληροφορικής και των επικοινωνιών.


Ανεξάρτητα από ηλικίες και απασχόληση, αναμφισβήτητα ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αποτελεί το κυριότερο εργαλείο. Γι αυτό κι εμείς ξεκινάμε από τις μικρές ηλικίες με τα παιδικά τμήματα έτσι ώστε τα παιδιά να εξοικειωθούν με τον υπολογιστή.


Έπειτα με τα φοιτητικά τμήματα που βοηθάνε τον κάθε σπουδαστή στην γρήγορη αναζήτηση πληροφοριών και την καλύτερη δυνατή παρουσίαση εργασιών.
Με τα τμήματα ενηλίκων, βοηθώντας στην ανεύρεση εργασίας για τους άνεργους και για την εξέλιξη κάθε εργαζόμενου στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.
Η σχολή  σας προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα σε ανταγωνιστικές τιμές .Διεύθυνση: Εγνατία 125 (Καμάρα), Θεσσαλονίκη 54635 Ελλάδα

Email:info@easy-computer.gr

Τηλέφωνα: 2310 213-813, 2310 519-700, 2310 213-813

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Για να λάβετε μέρος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα
Αναλυτικοί όροι διαγωνισμού εδώ