10 Μαΐ 2012

Λήγει σήμερα ο διαγωνισμός με δώρο ροζ βραχιόλια διακοσμημένα από διάφορα επίχρυσα charms και λευκά κρύσταλλα



Κερδίστε3 θα κερδίσουν από ένα μοντέρνο μακρύ ροζ βραχιόλι που τυλίγεται γύρω από τον καρπό και είναι διακοσμημένο από διάφορα επίχρυσα charms και λευκά κρύσταλλα
Διοργάνωση από:KERDISETO σε συνεργασία με το deesse.gr
Προθεσμία για συμμετοχή:10 Μαΐου 2012 
Ανακοίνωση νικητών: μέχρι 12 Μαΐου
Για να λάβετε μέρος συμπληρώστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας σύμφωνα με οδηγίες

Απαιτείται Facebook 


Γνωρίστε το δωροθέτη μας
Με πείρα που ξεπερνά τα 50 χρόνια και μεταδίδεται από γενιά σε γενιά, σύγχρονη αντίληψη που εξελίσσεται ταυτόχρονα με τις απαιτήσεις του αστικού τρόπου ζωής, φρέσκες ιδέες, τεχνογνωσία, δημιουργικότητα, εκλεπτυσμένη αισθητική και επικοινωνιακό χάρισμα, η ομάδα του deesse.gr δεν θα μπορούσε παρά να διοχετεύσει το πάθος της για το κόσμημα, σε ένα online shop υψηλών προδιαγραφών, φιλοδοξώντας να κερδίσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό διαδικτυακό καταναλωτή.
Ο απλός και εύχρηστος σχεδιασμός σε συνδυασμό με το περιεχόμενο του, που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα συλλογών από τους πιο hip designers έως τους πιο κλασικούς και πολυτελής οίκους, καθιστούν την περιήγηση στο deesse.gr άνετη και ενδιαφέρουσα.
Με μια σειρά υπηρεσιών όπως online στιλιστικές συμβουλές και προτάσεις, το online shopping μετατρέπεται σε απολαυστική fashion εμπειρία που θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες καλύπτοντας παράλληλα, κάθε προσωπικό στιλ και «πιστωτικό όριο» με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές αλλά και δελεαστικές προσφορές της αγοράς.


Oδηγίες Συμμετοχής στο διαγωνισμό
  1. Κάντε Like τη σελίδα deesse.gr στο Facebook εδώ
  2. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) δύναται να χρησιμοποιηθεί άπαξ για μία και μοναδική συμμετοχή στην κλήρωση)
Αναλυτικοί όροι εδώ